Van Berlo Groep B.V.

Van Berlo

Aan de oppervlakte is de ene logistieke betonvloer niet altijd van de andere te onderscheiden. Toch zit er onder al dat beton heel veel grijze massa.
Maatwerk vloeroplossingen
Een maatwerk vloeroplossing maakt het verschil tussen een goed of een excellent logistiek bedrijfsproces. Daarom vragen we bij Van Berlo tot in detail wat je van een vloer verwacht. Niets laten we aan het toeval over. Van de specialisten in ons betonlab tot de engineers die parametrisch ontwerpen en de vakmensen die de vloer produceren. Omdat we zoveel meten en weten, leveren we slimme logistieke vloeren waar je op kunt blijven rekenen: Smart concrete floors
Concrete Intelligence Van Berlo gaat een stap verder dan het conventionele productieproces met Concrete Intelligence. Een technologie waarmee we de hele productieketen kunnen berekenen en beheersen. Een data-gedreven oplossing van grondstof tot en met gebruik. Middels het plaatsen van sensoren in de vloer kunnen 24/7 informatie vergaren, waarmee we de beloofde specificaties kunnen monitoren en garanderen.
Greymatter Bij grote distributiecentra vertegenwoordigt de betonvloer de helft van de totale CO2-uitstoot van het gebouw. Dat kan anders. Van Berlo’s Greymatter technologie maakt een significante verduurzaming van bedrijfsvloeren mogelijk, zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Sterker nog; de vloer blijft scheurvrij zodat de vloer een maximale bijdrage kan leveren aan het bedrijfsproces.