Doorontwikkeling van onze kennisbank

Ken je onze kennisbank al? Als deelnemer van Dilas heb je gratis toegang tot onze kennisbank. De kennisbank zijn we verder aan het ontwikkelen.

De kennisbank omvat informatie over zes hoofdthema’s die door deelnemers als belangrijk zijn aangemerkt: ruimtelijke ordening, energie, duurzaam bouwen, last mile logistics en stadslogistiek, digitalisering/robotisering en innovaties. Bekijk de kennisbank via https://kennisbank.dilas.nl. Binnenkort voegen we ook het nieuwe onderdeel ‘logistiek Vastgoed algemeen’ toe.

Wat hebben we toegevoegd aan de kennisbank de afgelopen periode?

Aan AI koppelen
We onderzoeken nu hoe we de kennisbank aan AI kunnen koppelen. Op die manier heb je als deelnemer een open veld waar je vragen kunt stellen. De AI-tool zoekt dan in de kennisbank en op het hele internet naar relevante informatie. Zo krijg je meteen antwoord op je vraag over logistiek en industrieel vastgoed.

Elba/REC werkt als programmabureau continu aan het bijwerken van onze kennisbank. Als deelnemer heb je een inlog en wachtwoord voor deze bron van kennis ontvangen. Mocht je deze gegevens niet hebben ontvangen of kwijt zijn, neem dan contact met ons op via info@dilas.nl