In de pijplijn: Najaarscongres en studiereis Madrid

Als Dilas zijn we continu in beweging. In onze rubriek In de pijplijn geven we een beeld wat er gaat komen voor jou als deelnemer van Dilas. We staan van 5 tot en met 7 november op Logistica en we hebben ons programma voor de rest van het jaar aangevuld. Met onder andere webinars, een podcast en het Nationaal Vastgoeddebat. En voor volgend jaar staat de eerste studiereis op de planning.

Zie hier het volledige jaarprogramma.

Najaarscongres 17 oktober

Het Dilas najaarscongres vindt plaats op donderdag 17 oktober in de Brainport Industries Campus.

Van, voor en door logistieke bedrijven, ontwikkelaars, beleggers, overheden en kennisinstellingen die zich net als Dilas hard maken voor het belang van duurzaam en toekomstbestendig grootschalig logistiek vastgoed in Nederland.

Meer informatie volgt spoedig.

Studiereis Madrid

Goed nieuws! De allereerste Dilas studiereis gaat door! Nadat de poll unaniem positief is ingevuld door jullie, is de keuze van het bestuur gevallen op Madrid als eerste bestemming. De nadruk tijdens deze reis zal liggen op kennisdeling, inspiratie en elkaar beter leren kennen. De reis zal waarschijnlijk plaatsvinden in de 3de of 4de week van januari (2025). Meer informatie over het programma, de kosten en inschrijven volgt.