Unibouw

Unibouw

Goede bedrijfshuisvesting dient twee doelen: het draagt bij aan een duurzaam bedrijfsresultaat en biedt personeel de beste werkomgeving. Als familiebedrijf dat al jaren deel uitmaakt van het Brabantse ondernemersveld geloven wij als geen ander in de kracht van mensen als bouwstenen van succes. Maar ook cruciaal is dat het ontwerp optimaal is afgestemd op zowel het bedrijfsproces.

Het is de missie van onze één voor één bevlogen collega’s om de optimale bedrijfshuisvesting met de juiste uitstraling te realiseren. Maatwerk dus. Daarom vinden wij het belangrijk om de behoefte van onze opdrachtgever, nu en in de toekomst, te doorgronden.
Krachtig netwerk als betrouwbare partner beschikt Unibouw over een krachtig netwerk van belangrijke stakeholders in de markt. Dit netwerk kan aangewend worden om een passende gebruiker te vinden.
Unibouw excelleert in het handhaven van een uiterst efficiënt bouwproces. Doormiddel van geavanceerde planning, strakke coördinatie en gebruikmaking van moderne bouwtechnologieën, zorgen we dat logistieke bouwprojecten binnen gestelde deadlines en budgetten worden voltooid zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Met een indrukwekkend track record van succesvol afgeronde logistieke bouwprojecten heeft Unibouw bewezen een betrouwbare en resultaatgerichte partner te zijn. Wij garanderen consistente kwaliteit, klanttevredenheid en hebben het vermogen om complexe uitdagingen het hoofd te bieden.