Van het bestuur

Beste Dilas-deelnemer,

Deze ledennieuwsbrief valt bij jou in de mailbox op het moment dat  de meeste op het punt staan om op vakantie te gaan. We wensen je dan ook sowieso een goede en welverdiende vakantie. Fijn om even de zinnen te verzetten.  

We kijken als Dilas-bestuur terug op een geslaagd eerste half jaar waarin we het belang van de duurzame en maatschappelijke inpassing van logistiek/grootschalig vastgoed  op de kaart hebben gezet. Daarnaast hebben we veel nieuwe leden mogen verwelkomen.

We organiseerden kennisevents over zero emissie zones, logistiek en de circulaire economie en een livestream over de kansen voor herontwikkeling onder de nieuwe omgevingswet. We introduceerden zelfs kunstmatige intelligentie in onze kennisbank.   

We stomen komend halfjaar volop verder. Met onder andere online expertmeetings, het Nationaal Vastgoeddebat op 17 oktober (zet alvast in de agenda!) en onze aanwezigheid dit najaar op Logistica Next van 5 tot en met 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het kan anders

We blijven onze boodschap verkondigen. Logistiek/grootschalig vastgoed kan anders. Dat logistiek vastgoed een deel is van de oplossing in de transitie van een lineaire naar naar een circulaire economie, mits maatschappelijk en duurzaam ingebed. En het liefst in combinatie met de opwekking van duurzame energie, bijvoorbeeld op daken. We delen volop praktijkcases over hoe dat kan. Voorop staat daarbij dat we blijvend het belang van logistiek en grootschalig vastgoed voor de Nederlandse economie onder de aandacht brengen en houden.  

Kortom, still going strong. Dank voor je support en deelname tot dusver. Mooi dat je met ons de reis aangaat. Rust uit en dan zien we elkaar na de zomer. Fijne vakantie!

Bestuur Dilas