Wat staat er op de planning voor begin 2024?

In samenwerking met ELBA/REC zijn we druk bezig met het organiseren van verschillende evenementen. Deze zijn niet alleen gericht op kennisoverdracht en het delen van best practices, maar ook op het versterken van jouw netwerk. Ben je benieuwd naar wat er op de agenda van Dilas staat?

Op 18 januari zijn we te gast bij Brink Staalbouw – Circulairstaal. Deze onderneming ontwerpt staalconstructies met een volledig circulaire banadering. Ze spelen een actieve rol in de circulaire toekomst van Nederland. In een circulaire economie blijft de waarde van producten behouden en worden producten en grondstoffen hergebruikt om verspilling te minimaliseren. De inloop begint om 16.00 uur, het programma start om 16.15 uur en omvat een rondleiding door de fabriek. We zitten aan het maximale aantal deelnemers. Deelnemers die zich hebben aangemeld, ontvangen enkele dagen voorafgaand aan het evenement een herinnering/bevestiging.  

Kansen van circulaire economie?

Tijdens het eerste fysieke evenement in februari van Dilas staat één cruciale vraag centraal: welke ruimtelijke rol en kansen biedt de transitie van een lineaire naar een circulaire/biobased economie voor de industriële en logistieke vastgoedsector? Hoewel de datum en het programma nog niet definitief zijn vastgesteld, streven we ernaar om begin januari meer details te delen. Zodra deze beschikbaar zijn, laten we je dat direct weten. Als je suggesties hebt voor dit evenement, aarzel dan niet om ons te mailen op info@dilas.nl

Online expertsessies

We verkennen tevens mogelijkheden voor online expertsessies van een uur, bijvoorbeeld over onderwerpen zoals de omgevingswet of de rol van van logistiek vastgoed in de energietransitie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. We zijn ook benieuwd naar jouw suggesties voor dergelijke online sessies. Heb je zelf kennis te delen als expert? Of heb je ideeën over welke experts interessant zouden zijn om te zien en te horen? We horen het graag via info@dilas.nl.

Bovendien zijn we bezig met het vormgeven van een fysiek kennisevenement dat gepland staat voor april. Meer details hierover volgen binnenkort.