Taylor Wessing

Taylor Wessing

Taylor Wessing, een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op innovatieve ondernemingen, adviseert en begeleidt al meer dan 20 jaar vastgoedfondsen, financiers, ontwikkelaars, overheden, aannemers en andere marktpartijen in de vastgoed sector. Door ons uitgebreide track record begrijpen wij als geen ander de belangrijkste uitdagingen waarmee onze cliënten in deze sector worden geconfronteerd, de belangen van betrokken stakeholders, en de uitdagende marktomstandigheden waarmee partijen te maken kunnen hebben.

Taylor Wessing beschikt over de capaciteit, ervaring en expertise die nodig is om onze cliënten op hoog niveau te adviseren over alle facetten van het vastgoed en de logistieke sector in het bijzonder. Onder andere op het gebied van eigendom, ontwikkeling, investering en management, ruimtelijke ordening, aanbestedingen en transacties. Het team van Taylor Wessing is oplossingsgericht in combinatie met een efficiënte en resultaatgerichte hands-on transactiebegeleiding. Wij begeleiden deals van iedere grootte en complexiteit.

Wereldwijd adviseren wij onze cliënten op alle zakelijke gebieden met meer dan 1.100 professionele advocaten en notarissen, vanuit 29 vestigingen verspreid over 16 landen.

Kwaliteit is alles, we nemen geen genoegen met minder.