Van der Heijden Bouwbedrijf B.V.

Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Van der Heijden bouw en ontwikkeling is al ruim 131 jaar een Brabants familiebedrijf, gevestigd in Schaijk en in Breda. Met circa 80 eigen medewerkers en veel vaste partners werken we dagelijks aan gemiddeld 16 projecten per jaar. Wij zijn actief op de markten: Wonen, Werken, Logistiek, Zorg en Educatie.
Bouwen kán anders! Wij geloven dat samen, slimmer, sneller en beter bouwen geen keuze is maar een keiharde belofte. Deze maken we waar door voorop te lopen in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen. Als betrokken specialist denken we mee met al onze partners om zo verwachtingen te overtreffen.
We zijn een bedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid (verbinding), passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. Waar vol energie wordt samengewerkt aan de uitdagingen van de toekomst.
Wij geloven in het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het behoud van onze aarde. Vanuit die intrinsieke motivatie voeren wij circulariteit, maar ook natuur-inclusief bouwen, door in onze projecten. Als ontwikkelaar evenals bouwer. Alleen zo kunnen we een bijdrage leveren aan het terugdringen van klimaatveranderingen en maken we efficiënter gebruik van beschikbare materialen en grondstoffen.