Video’s beschikbaar van inspirerende pitches over toekomst logistiek vastgoed

In oktober organiseerden we het Dilas-event met het thema Ontdek de schoonheid van logistiek vastgoed. Tijdens dit evenement presenteerden elf vooraanstaande bedrijven hun pitches met innovatieve ideeën over de toekomst van logistiek vastgoed. De video-opnames van deze pitches zijn nu beschikbaar voor jou. 

Elke pitch biedt inspirerende voorbeelden van hoe logistiek vastgoed op waardevolle wijze geïntegreerd kan worden in onze leefomgeving. Deze elf pitches behandelden vijf kernthema’s: architectuur, ecologie, energie, multifunctioneel ontwikkelen en circulariteit.

Op onze Linkedinpaginga (vooral volgen!) hebben we al impressies van deze pitches geplaatst. Deze zijn vaak gedeeld. Daarnaast zijn er zeer inspirerende video’s beschikbaar. Je kunt deze bekijken via deze pagina op Dilas.nl.  

Video pitch Diederik de Jonge (Heembouw Architecten)
Hieronder een van de pitches om een idee te krijgen.

Diederik de Jonge – Dilas.nl from Elba media on Vimeo.

Whitepaper van de lessen van de pitches
We hebben tevens een whitepaper samengesteld waarin de belangrijkste lessen uit de pitches worden samengevat. Deze is beschikbaar om te downloaden via deze link. Voel je vrij om dit document te delen met collega’s, zakelijke relaties en anderen die ook interesse kunnen hebben. Heb je zelf een inspirerend verhaal te delen of wil je kennis delen over het creëren van duurzamer en slimmer logistiek vastgoed? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@dilas.nl.