We verwelkomen vijf nieuwe leden

In onze vorige nieuwsbrief van november deelden we enthousiast dat er zes nieuwe leden zich hadden aangesloten. Nu zijn er opnieuw vijf leden toegetreden: Urban Industrial, Montea Nederland, Triple Group Logistics, Van Gool Elburg en Palazzo Architecten.

Een warm welkom aan dit diverse gezelschap! We hebben een digitale informatiefolder gemaakt die jij als deelnemer kunt doorsturen naar potentiële nieuwe leden. Deze folder geeft een helder beeld van de activiteiten van Dilas, onze focusgebieden en de toegevoegde waarde van het lidmaatschap.

Interview met Kuehne+Nagel
Recent hebben we een interview gehouden met een van de nieuwe leden die we eerder aankondigden in onze vorige nieuwsbrief: Kuehne+Nagel, ’s werelds grootste logistieke dienstverlener. In Nederland behoort het bedrijf met meer dan 500.000 m2 aan logistieke bedrijfsruimte tot een van de grootste gebruikers van logistiek vastgoed. De Nederlandse tak is onlangs lid geworden van Dilas. Jasper van der Vlies, Head of Real Estate, deelt in het interview onder andere de redenen van hun lidmaatschap en bespreekt de uitdagingen in de sector. Wil je meer weten? Lees verder voor het volledige interview.  https://dilas.nl/interview-nieuwe-deelnemer-jasper-van-der-vlies-kuehnenagel-nederland/