Kom je Dilas als bestuurslid versterken?

Met het vertrek van Eelko Brinkhoff als managing director foreign investments & international trade van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij kwam er ook een einde aan zijn bestuurdersrol bij Dilas. Daardoor hebben we een vacature in ons bestuur.

We zijn druk bezig om deze weer op te vullen en vandaar de oproep: Kom jij Dilas als bestuurslid versterken? Wil jij als bestuurder van Dilas je kennis en netwerk inzetten voor onze sector? Als bestuur sturen we het programmabureau van Dilas, ELBA\REC, aan en hebben we eens in de twee weken overleg. Verder ben je als bestuurder regelmatig op onze evenementen en benaderen we je voor je expertise rond publicaties en externe media.

Missie onderschrijven

Als bestuurslid onderschrijf je vanzelfsprekend onze missie. We hebben als doel om gesprekspartner, kenniscentrum en spreekbuis te zijn voor alle betrokken stakeholders in onze sector. Bij ons staan zowel het belang van onze sector als het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ontwikkelen van grootschalig vastgoed centraal. We willen als Dilas verschillende stakeholders uit de hele keten met een duurzame toekomstvisie bij elkaar brengen. Dit zijn o.a. aannemers, adviseurs, toeleveranciers, ontwikkelaars, beleggers, overheden, parkmanagers en eindgebruikers. Zie voor meer informatie de website van Dilas.

Enthousiast geworden?

Word je enthousiast over onze missie? Wil je onze sector en onze rol als Dilas verder helpen? Schroom niet en neem contact met ons op via info@dilas.nl. Ook als je van een van ons meer informatie wilt over de bestuurdersrol. We horen graag van je!

Het bestuur van Dilas
Tim Beckmann
Sander Breugelmans
Bas Geijtenbeek
Joffrey Lagaunne

Bekijk hier de achtergrond van onze bestuursleden.